Slamsugning & torrsugning
Undvik stopp i avloppet och översvämning med regelbunden slamsugning. Torrsugning är ett smidigt sätt att rensa bort material som spån, grus liknande.

Wickbers Entreprenad AB

Slamtömning & tanktömning

Vi utför slamsugning med moderna sug- och spolbilar.

Vi slamsuger och tömmer tankar i allt från enskilda 3-kammarbrunnar och dagvattenbrunnar till olje-, fettavskiljare och slutna tankar för exempelvis spillolja eller annat farligt avfall från industrier och verkstäder. Är du i behov av akut tömning så har vi jour dygnet runt.

Ring oss

076-772 05 60

När ska du beställa slamsugning?

Har du en fastighet som inte är ansluten till det kommunala vatten- och avloppssystemet så är det viktigt att du ombesörjer regelbunden slam- och eller tanktömning själv. Tömmer man inte tanken eller brunnen regelbundet kan det bli översvämning med vattenskador, förfrysningsskador och liknande som följd. Vi kan på plats ge råd och rekommendationer för hur ofta du bör slamsuga och tömma din anläggning.

Torrsugning

Torrsugning kan jämföras med en gigantisk dammsugare som suger upp materialet som skall avlägsnas.
Torrsugning kan användas för att ta bort spån från en vind som skall renoveras till grus och jord som skall rensas från en husgrund eller liknande. Istället för att skotta bort spån, jord och sten kan vi smidigt och effektivt suga bort materialet. Torrsugning spar tid och mycket svett och tårar då det är slitsamt att manuellt få bort allt material.

Wickbers Entreprenad AB

Slamsugning vid översvämning

Har du drabbats av översvämning där regnvatten runnit in eller avloppsvatten tryckt och fyllt källaren?
Ring oss så kommer vi ut med våra sugbilar och suger upp allt vatten snabbt och effektivt.

För att undvika återkommande problem med översvämning är det viktigt att regelbundet rensa dagvattenledningar och brunnar från skräp och liknande. Skulle olyckan ändå vara framme så är vi bara ett samtal bort.
Vi har jour dygnet runt så tveka inte att ringa oss.

Kontakta oss för slamsugning

Har du problem och behöver hjälp med slamsugning?

Kontakta oss på Wickbers Entreprenad AB. Vi bokar in en tid där vi kommer ut och löser era problem.

Behöver du akut hjälp så har vi alltid jour dygnet runt, året om.
Vi är verksam i Bollnäs, Söderhamn, Alfta och Edsbyn men åtar oss även arbeten runt om i övriga Hälsingland och Härjedalen.

Vårt mål är att du som kund alltid skall vara nöjd med vårt arbete och rekommendera oss till andra som kan tänkas behöva vår hjälp.
Vi är serviceinriktade, hjälpsamma och har lång erfarenhet i branschen.