Högtrycksspolning
Spolning av rör, dräneringar, dagvatten- och avloppsledningar för att lösa och förebygga stopp i avloppet.

Wickbers Entreprenad AB

Högtrycksspolning med moderna spolbilar

Vi har lång erfarenhet av högtrycksspolning av allt från köksavlopp till stora stammar, huvudledningar och vägtrummor. Med våra moderna och anpassade spolbilar rengör vi dina avloppsrör vid akuta stopp och för underhållsspolning. Högtrycksspolning är en metod som ger bra resultat och minskar risken för återkommande problem som stopp i avloppet.
Vi spolar enbart med trycksatt vatten för en skonsam och miljövänlig rengöring utan kemikalier.

Ring oss

076-772 05 60

Effektiv högtrycksspolning

Högtrycksspolning kan användas till mer än bara avlopp, dagvattenledningar och liknande. Vi spolar och rengör även exempelvis vägtrummor, berggrunder och andra ytor som behöver spolas rena.
Har du exempelvis sprängt för en husgrund och behöver rengöra ytan från sprängdamm och sten? Då är det smidigt att göra en högtrycksspolning innan formsättning och gjutning påbörjas för att få en ren och fin yta.

Högtrycksspolning löser ditt stopp i avloppet

Har du problem med stopp i avloppet, kluckande ljud och dålig lukt? Då är du i behov av högtrycksspolning som skonsamt och effektivt löser stoppet i avloppet.
Högtrycksspolning är skonsamt utan att göra åverkan på de befintliga rören. Att själv försöka lösa stoppet i avloppet med hjälp av kemikalier och liknande kan påverka rörens beläggning negativt och i värsta fall kan du då behöva byta ut dina rör vilket kan bli kostsamt. Låt oss istället inspektera och spola rent dina rör för att slippa återkommande problem med stopp i avloppet.

Wickbers Entreprenad AB

Återkommande problem med stopp i avloppet

Har du återkommande problem med stopp i avloppet kan detta bero på bristande underhåll, utslitna stammar, eller att något föremål kommit in i systemet och orsakat problemet.
Eller så har ledningarna i fastigheten eller i backen av någon anledning gått sönder eller delat på sig och orsakar stopp i avloppet. För att ta reda på vad som är problemet gör vi en rörinspektion där vi för in en liten kamera i ledningarna och kan på så vis identifiera vad som orsakar stoppet.

Om det visar sig att stammarna är slitna eller om ledningarna gått sönder så kan man lösa detta genom att antingen byta ut de slitna eller trasiga stammarna helt eller delvis eller genom att utföra en relining av de befintliga ledningarna.

Kontakta oss vid stopp i avloppet

Har du frågor om högtrycksspolning eller har du fått stopp i avloppet?
Kontakta oss på Wickbers Entreprenad AB, vi är verksam i Bollnäs, Söderhamn, Alfta och Edsbyn området.
Vi arbetar även runt om i hela Hälsingland och Härjedalen.
Vi har jour dygnet runt men är stoppet inte akut så bokar vi in en tid där vi kommer ut och utför en inspektion samt åtgärdar stoppet i avloppet.
Vårt mål är att du som kund alltid skall vara nöjd med vårt arbete och rekommendera oss till andra som kan tänkas behöva vår hjälp.
Vi är serviceinriktade, hjälpsamma och har lång erfarenhet i branschen.